2XU in love

Skrevet av maieaa @ 18.09.2014. 2 kommentarer

Hei! I dag var skoledagen kanskekort og var hjemme allerede kl 13:15. Heledagen har egentlig hvert ganske så avslappende, og har jobbet roligt med noen få oppgaver. I dag skal jeg ut å finne en festkjole (siden alle de andre er blitt for små eller ødelagt). Jeg er egentlig ganske kresen når det kommer til kjoler, for jeg liker dem best når de sitter godt på. Akkurat nå sitter jeg og skriver, og spiller musikk fra pc te tv'en, mens jeg venter på typen <3

Så kom jeg på at jeg ville skrive litt om 2XU trenings taitsen min jeg nettop har kjøpt. Den er helt utrolig deilig å ha på og sitter som støpt. Jeg vet ikke hva som gjør den så utrolig hærlig, men det må være fordi den har ett spessielt stoff som strammer og holder seg selv oppe og på. Nede på enden har den strikker eller ett strammepungdt som holder den oppe. Den ser jo bra ut i tilleg, hehe men jeg skulle ønske merkene altså ¨eksene¨på siden og mønsteret på den var i refleks. Det hadde vert mye mer praktisk når jeg hadde vert ute å jogget på kveldingene. Jeg kjøpte den når den va på tillbud til ca 699 i stedet for 1000 kr. Det er litt dyrt.


//Kommenter her

Kantine jobbing

Skrevet av maieaa @ 17.09.2014. 0 kommentarer

Akkurat nå sitter jeg i kantinen og jobber med jornalist oppgaven min... Hele 2mk trinnet fikk ikke klasserom i dag pga, vi egentlig skulle hatt gym. Da måtte vi jobbe i kantinen for noen andre allerede er i klasserommet vårt..

Det er ikke akkurat så kjekt, me tanke på att det bråker ekstra mye og er en del folk som kommer og går i frimenuttene.
Med i att jeg små stresset litt, tenkte jeg att jeg skulle kjøpe meg ett deiligt rundstykke å knaske på, men jeg kan ikke akkurat si att det var spiselig nokk (KNALL HARDT)
Haha, ja men nokk klager fra meg da...

I dag har jeg tenkt å jobbe knallhardt hjemme å få gjort alle oppgaver før jeg kan begynne på hoved prosjektet. Jeg liker ikke sitte å jobbe på småoppgaver osv... det er så stressende og kjedeligt egentlig...

Hadde ikke kameraet på skolen, så det ble ett mobilbilde.. jaja :) me snakkes

asj, ekkelt rundstykke X(

 

//Kommenter her

Sunn matpakke

Skrevet av maieaa @ 15.09.2014. 2 kommentarer

Hei dere ;)
Akkurat nå sitter jeg på skolen og venter på at media timen skal begynne. Disse 2 ukene fremover skal vi jobbe med Journalistikk oppgaver, vet ikke helt hva slags oppgaver vi har enda, men dere får vite det senere.

Så tilbake te innlegge, noe som jeg ikke har oppdatert dere om er at jeg har nesten endret dietten min helt! det har jeg valgt å gjort for å få mer energi og en mye bedre helse.
Vell jeg elsker jo frukt å salat osv kjempegodt så jeg ser ikke på dette som noe supervanskelig opplegg da :)
Jeg kommer til å legge ut smoothie oppskriftene jeg har, som er helt uten sukker i og 100% naturlig + det er supergodt.

Her er noen insta bilder/mobilbilder:

//Kommenter her

Hårvideo

Skrevet av maieaa @ 13.09.2014. 2 kommentarer

Da var den også ferdig :) tok meg mindre tid å redigere enn den første så jeg fikk lagt den ut mye raskere.
Sangen er av Tone dameli en av mine favoritter, og sangen heter Keep On Keeping On.

//Kommenter her

Hva er det neste?

Skrevet av maieaa @ 13.09.2014. 2 kommentarer

Ikke bli sjokkert, men jeg ligger forstatt i pysj.. det er veldig typisk til å være meg.
Men hallo det er helg, jeg har vel lov? :) uansett.. så kommer snart en ny video, nemlig en hårvideo. Siden jeg allerede var så godt i gang med sminkevideo tenkte eg det ville vert kjekt å lag en ''del 2'' video.
- Jeg legger den ut etter dette innelgget.

Så er det et spørsmål til dere. Har dere noe forslag til hva jeg kan blogge/videoblogge om :)? Dere få lov til å gi forslag.
//Kommenter her

SMINKEVIDEO

Skrevet av maieaa @ 13.09.2014. 2 kommentarer

Halloo, nå er jeg ferdig med sminkevideoen min, og dette er min aller første.
Får å få bedre kvaltitet trykk på tannhjulet på det høyeste tallet.

Alt av smnike jeg brukte er på bildet nederst

 

ps. jeg har 3 sanger, ja. fordi videoen er for lang til bare en.

 

//Kommenter her

God morgen sweet people

Skrevet av maieaa @ 13.09.2014. 0 kommentarer

Hei alle sammen

I natt satt jeg oppe nesten til kl 5, for å redigere ferdig videoen... det tar så lang tid å exsponere den blææ..
Men nå er den altså ferdig og lagt ut på youtube. Jeg legger den ut etter dette innelgge ;)

Men så langt er jeg ikke kommmet, jeg sitter forstatt i pysj og trøtte øyne forran frokostbordet. slask.. neida.
I dag har jeg ikke noen kjempe store planer, men noen av dem er å være med venner og kansje ut å kjøre bil (siden noen venner har fått lappen).
Vell når jeg tenker meg om så skal jeg kansje ta turen til markedet og finne noe som kan oppgradere litt av klesskapet mitt, vi ser.//Kommenter her

Oppgradering

Skrevet av maieaa @ 12.09.2014. 6 kommentarer

Hallo, og hei igjen :D

Er jeg flink til å blogge ofte? haha nei.. men jeg har jo denne bloggen for en grunn :) Jeg tar meg bare god tid og blogger om det jeg selv vil og føler for, det føles så mye bedre.
Mye er forandret det må jeg si, og ikke minst så har jo skolene begynt igjen.

Jeg vet ikke om dere husker innlegget mitt ''Å gå på skole langt vekke fra hjemme og venner'' , men når det gjelder det så kom jeg inn på den skolen jeg alltid har hatt lyst til å gå på. Etter ett hard-banka år med fullstendig jobbing for å nå målet mitt var altså verd det. Jeg har det kjempe bra på skolen og trives nesten opptil 50% bedre enn i fjord. Det er en så utrolig herlig følelse å klare noe og få det man har ønsket seg så mye til. Ellers i sommerferien har jeg bare tatt det med ro og kost meg på både båt-tur innover hardanger-fjellene, stor fest og kos i bryllupet te pappa, Miley Cyrius konsert i Oslo, familie tur te byen Bremen i Tyskland, og camp-leir i oslo på asker. +++

Akkurat nå har jeg ikke så mye mer jeg vil si, men jeg kan si att jeg har 2 videoer som jeg holder på å redigere.
De filmene innehloder 1 sminke video og 1 hår video, de er ferdig filmet.

Gled dere :)//Kommenter her

maieaa

Hei, mitt navn er Marita og er en 17 år gammel jente fra Haugesund. Jeg går mitt andre år på medier og kommunikasjon og er intressert i foto. Jeg finner også interesse for mote og sminke. (Bildene på bloggen er copyrights)

KategorierBlogg video'er av meg / Dags oppsummering / Inspiration / Lukkertid / Outfit / Photoshot / quotes bilder / Tanker og meninger / Tutorials / Vinter / Whishlist's /

AkrivSeptember 2014 / Mai 2014 / April 2014 / Januar 2014 /

GRATISDESIGN AVhits