Travelt med MEDIA liv

Skrevet av maieaa @ 28.04.2014. 2 kommentarer

Jaha, kan vell si jeg ikke er så flink til å holde bloggen stabilt aktiv, men her er som så..

Det folk som oftes tror at de som går på media linja har en sterkere evne eller mer tid til å blogge, det er faktisk heilt FEIL!
Vi har dårlig tid, uker på uker fylt med prosjekter og sprengte fritidstimer. Vi blogger, men det er på ein skoleblogg og bruker altså all min engeri på den.
Det er ikke sånn at jeg ikke vil blogge, jeg tenker ofte på å dele ting/legge ut bilder og andre opplevelser jeg har hatt.. men jeg har også andre ting jeg må få gjort..
Meningen med denne bloggen var å oppsumere det jeg har gjort i løpet av tida, så jeg kan se tilbake til hva jeg faktisk har opplevd. Så jeg kommer til å skrive inni mellom.

Uansett, LENGE SIDEN SIST!
Jeg har masse jeg har å dele med dere.

Vi snakkes 

//Kommenter her

maieaa

Hei, mitt navn er Marita og er en 17 år gammel jente fra Haugesund. Jeg går mitt andre år på medier og kommunikasjon og er intressert i foto. Jeg finner også interesse for mote og sminke. (Bildene på bloggen er copyrights)

KategorierBlogg video'er av meg / Dags oppsummering / Inspiration / Lukkertid / Outfit / Photoshot / quotes bilder / Tanker og meninger / Tutorials / Vinter / Whishlist's /

AkrivSeptember 2014 / Mai 2014 / April 2014 / Januar 2014 /

GRATISDESIGN AVhits