Tilbake og frisk!

Skrevet av maieaa @ 26.01.2014. 0 kommentarer

Hei til alle sammen. Ja jeg vet jeg ikke har blogget på en utrolig lang stund uten å gi beskjed hvorfor (dumt av meg!) Men jeg har vert dårlig og syk i noen dager..
Men nå er jeg tilbake igjen :D Planen min var å få ut spørsmålsrunde videoen 2 dager etter jeg postet innlegget, men jeg har ikke hat stemme på lenge. Jeg holder å på med innspillingen av den, hehe litt morsomt min aller første blogg video! Videoen kommer ut via youtube.

Igjen beklager jeg, neste gang skal jeg være mer klar over og si ifra hva som foregår når jeg plutselig ikke gir tegn til liv fra meg.

I de siste dagene har jeg vert med kjæresten og sett masse film. Kos kos rett og slett <3

- Hvordan har dagen deres vert?

//Kommenter her

Ønskeliste kjoler - fra nelly.com

Skrevet av maieaa @ 20.01.2014. 3 kommentarer

Det er så utrolig mye fint ute i dag, som kjoler bukser topper og ikke minst smykker.
I dag skal jeg dele kjole ønskelisten min fra nelly.com


499,- (X)


499,- (X)


499,- (X)


599,- (X)


Det var det jeg fikk tid til å finne, ble mange sorte, men det er oftest de som er pene.


- Ville dere hatt noe av dette? 

//Kommenter her

Ønskeliste hos H&M

Skrevet av maieaa @ 17.01.2014. 5 kommentarer

Jeg elsker klær! blir heilt gåen når jeg ser alt det fine som henger i butikken i dag, skulle ønske jeg bare kunne få alt, hehe... men det er jeg nokk ikke alene om.
Her har jeg laget en ''wish-list'' fra H&M nettsiden. Jeg kommer til å lage flere fra andre nettsider, men i dag ble det hennes.

T-skjorte med superman stempel 149,-  (x)  


Overzised topp 149,-  (x)


Trikottopp 129,- (x)


Chiffongbluse 249,- (x)


Skinny low jeans 399,- (x)


Prakas jakke 399,- (x)                                                           Sneakers sko 149,- (x)


- Hva synes dere om ønskelisten?

//Kommenter her

Min rekord for lesere

Skrevet av maieaa @ 17.01.2014. 3 kommentarer

Heihei søte <3 i dag har jeg ikke vert aktiv i det hele tatt, fordi jeg ikke fikk tid til å blogge noe på skolen, pga jeg hadde en eksamens oppgave som skulle inn innen dead line. Jeg har jo mål å blogge flere innlegg til dagen for att dere skal ha mer å lese på, eller se på for den slags skyld. Tydligvis ser det ut som att uansett om jeg er uaktiv ein dag, så har det gått så knakanes bra fordet, og jeg har fått tilsammen 120 nye lesere PÅ EN DAG! jeg er helt sjokka men må o få takke dere som har hvert innom og lest.

Om en liten time skal jeg bort til aerobic senteret igjen og trene zumba med en veninne, gleder meg sånn! Jeg elsker å danse, vertfall i lag med mange andre som er der for akkurat det samme. Hehe så kjenner jeg kroppen er sliten etter 2 dager styrketrening, så jeg velger å slappe litt med dans.

Vi snakkes senere.- Hva synes dere om bloggen min til nå? 
- Skal jeg ha en spørsmål runde med video?

//Kommenter her

Lukkertid

Skrevet av maieaa @ 16.01.2014. 4 kommentarer

Ett bilde jeg tok for ett år siden med lang lykkertid, det er ikke redigert.


//Kommenter her

Inspiration

Skrevet av maieaa @ 16.01.2014. 6 kommentarer//Kommenter her

Å gå på skole langt vekke fra hjemme og venner

Skrevet av maieaa @ 16.01.2014. 4 kommentarer

Kansje det er noen som føler med meg ellår har det lingnende? Uansett, dere som føler eller opplever det samme nå kan legge igjen en kommentar, det betyr mye for meg!

(beklager for skrive feil)
For mer enn ett halvt år siden tok jeg ett stort valg, men det gjorde vell vi alle? Det jeg snakker om er skolevalget. Mitt mål har hele tiden vert media og kommunikasjon på vardafjell (5 min fra huset mitt) der jeg kjenner mangen og har de fleste vennene mine. Jeg satte høye mål for meg selv, og alt var egentlig et stort høl når jeg hadde en stor stress periode i 10 klasse, som ødla en hel del for meg. Min plan 2 da var å forsikre meg att jeg i det hele tatt skulle få media, s jeg søkte meg opp på åkra vidergående på karmøy. Det eneste vrien med det, er att jeg måtte stå opp kl 5 hver dag, og kjøre i 3 kvarter frem og tilbake, men ellers tenkte jeg att dette skulle jeg klare.

Vist dere skjønte det, holdt ikke ressultatene fra ungdomskolen for å komme inn til vardafjell, (lå på 11 plass) og jeg måtte begynne å forberede meg på ett helt annet miljø og folk. Jeg hadde til og med aldri vert på karmøy før, ikke en gang skolen, og det var noe som beskymret meg noe til de grades. Jeg hadde ingen anelse på hvem jeg ville møte der. Det var som å begynne på blanke ark men med en ny handling. Jeg fikk masse støtte fra vennene mine i haugesund om at dette skulle jeg klare, og det gjorde jeg også og alt gikk fint etter 3-4 månder. Det var da jeg begynte å merke at noe ikke stemte.

Ting ble så mye mer vanskligere, og jeg begynte å få tilbake stresset jeg hadde i 10 klasse igjen. Ting begynte å rase sammen. Tanker gikk i surr og jeg hadde verken konsentrasjon eller lyst til å jobbe. Man har jo et liv hjemme også, men mye tid er det ikke til fritid eller venner...
Jeg bruker nesten all tiden hjemme på prosjekter og arbeid, fordi jeg har veldig dårlig konsentrasjon på skolen. Jeg lengter etter noe, noen som jeg har hatt rundt meg og hatt nær og tilstede, noen som heier på meg, presser meg, og tror at jeg får til det jeg vil. Jo nai det må nokk være mine aller beste venner som jeg nesten ikke får se den dagen i dag, det e trist.. Jeg blir veldig deprimert over det, for jeg vet det er det jeg trenger.
Seffølgelig har jeg venner på skolen også, men det føler jeg blir til en annen sak. Jeg ser mer dem på arbeids kollegaer, og i tilleg kan jeg nesten umulig være med noen av dem på fritiden slik at jeg blir skikkelig kjent med dem, som jeg kunne gjort om jeg bodde på karmøy eller i området der.

Det er nå gått øve ett halvt år, og jeg har ikke før nå spørt om hjelp, råd om hvodan jeg skal takle og be arbeide de problemene jeg ikke taklet. Det løser ikke alt som jeg ikke liker, men det letter litt på trykket. Jeg vet ikke hva dere fikk ut av dette innelgget her, men dere som har det som meg HOLD UT! Du klarer det, du er sterk, og kjemp for det du vil! Det er det jeg gjør nå, og dette er siste kjangs for meg å komme hjem igjen og inn på vardafjell sammen med de som får meg motviert! Og jeg gjør alt jeg kan. Så får vi se hvordan det ender. For det vigtiskte er at jeg fikk den linja jeg har drømt om så lenge, men det fæle er jeg ikke får vist 100% av meg selv og hva jeg kan pga av at jeg går på skole langt vekke hjemme fra, det har faktisk mye å si!

Bildet er fra en av bussturene hjemmover fra skolen


- Fikk dere skoleplassen dere drømte om?

//Kommenter her

Think.picture <3 Night.dreams

Skrevet av maieaa @ 15.01.2014. 2 kommentarer

Sammensatte ord? Ja det får ting til å bli litt mer spessielt.
Mot kvelden og gjerne midt på natta er jeg en person som kan tenke og undre på mange ting. Jeg prøver å finne alle de tommrummene i livet mitt, hvem jeg savner og hvem jeg er beskymret for. Jeg skulle bare virkelig at jeg kunne hjelpe alle de der ute som trenger det..

Beklager for lite innlegg, men man trenger ikke alltid forklare mye med ord når det finnes bilder som kan fortelle deg 1000 ord.Jeg tar kvelden, og her er dagens tenke bilde.


 - Hvilken følelse gir bildet deg?
 - Tenker du mye om natten? 

//Kommenter her

Jeg spiser mye til å være ''jente''

Skrevet av maieaa @ 15.01.2014. 2 kommentarer

FANPAGEN min på facebook kan du finne her (--xxx--)


Dette er noe jeg undrer på... Mat er noe jenter er veldig opptatt over men alle er forskjellige!

Jeg har selv oppvokst med att mat er viktigt og det er bedre å spise mer enn for lite, så jeg har ikke sett på mat som en stor greie der vi ''jenter'' skal spise lite og og være fisefine. NEI. Jeg er ikke sånn. Jeg spiser hva jeg vil og legger heller ikke skyld-følelse på meg selv for hvor mye jeg spiser og hva, men vet dere hva forskjellen er?
Jeg spiser ofte og lite, gode matvarer og friske frukter. Nå skal jeg ikke si jeg er en total sunnhet der jeg bare spiser gullerøtter, men jeg tar alt med ett smil og er heller OBS for nei mat som chips, kjøpt pomfites, kaker, energidrikker og mye pizza.

Tilbake til poenge, jeg tenker ingen negative tanker om meg selv som: er jeg for tykk/tynn, spiser jeg for mye osv.. jeg vil rett og slett ikke utsette meg for en stressende tankegang og hele tiden passe på å spise lite, (Jeg snakker ikke om folk med problemer som spiseforstyrrelser).

DET ER BEDRE Å TRENE OG SPISE MYE, enn å trene og spise lite. Alt går en helt annen vei enn det du ville ved å spise lite og trene, motsetning til å spise bra, mye og trene. KROPPEN trenger mat og næring, rett og slett fett for å bygge seg opp og gjøre deg til et sterkt menneske. For at du skal klare å tenke klart og fungere. Er ikke dette logisk? 

- Dette er min mening om det.


Nå er det snart tid for sove tid, og her er kvelsen jeg hadde i dag.- Hva mener dere?

//Kommenter her

Hvordan få lengre blogg (flere innlegg)

Skrevet av maieaa @ 15.01.2014. 4 kommentarer

Dette vet jeg vil komme til hjelp for dem som har en blogg med max 15 innlegg på blogg siden og for å finne resten av de gamle innleggene må du bla i arkivene dine osv...

MEN HER ER LØSNINGEN
Det er en kode du må endre på i design, så det du må gjøre er:

  • Du går inn på design - rediger - stilsett (FORSIDEN)
  • Så trykker du CTRL+F, Da vil det komme opp en søkeboks der skriver du inn <tag:entrylist limit=" 
  • Når du har gjort dette, skal ett felt bli orange som det:  • Det eneste du trenger å gjøre da, er å endre det tallet til antall innlegg du vil at skal bli vist. Jeg tror det ikke står noe tall der fra før men ''maler'' eller no der som tallet mitt står nå, visk ut ordet og lim inn hvor mange innlegg du vil ha på bloggen din.

Jeg håper dette hjalp deg, og vist du får det til gi gjerne en tilbakemelding i kommentarfeltet.

- Var dette til hjelp? 

//Kommenter her

Cold colors - Outfit

Skrevet av maieaa @ 15.01.2014. 2 kommentarer

Vist det er noe jeg liker av alle farger i hele verden, er det kalde farger. Jeg er helt besatt av kalde,lyse og blå nyanser at jeg får helt frysninger. Det beste med alt nå, er at det er snø ute som hjelper meg med akkurat denne effekten! ELSKER DET!

Her er litt bilder  jeg tok når jeg var på vei hjem fra bussen.


//Kommenter her

When you least expect it

Skrevet av maieaa @ 15.01.2014. 6 kommentarer

Akkurat nå sitter jeg på skolen og jobber med eksamensoppgaver i PTF, men vet dere hva? Vi sitter faktisk ikke bokstavlig på skolen, men i komune huset på karmøy! Er ikke det rart? hehe, neida de oppgavene vi har fått er å lage headere, flyere, bannere osv.. som skal hjelpe komunen med å vise hva de har å tilby ungdommene.
Vi skal bare gå til halv 1 i dag. Kjenner det skal bli hærligt, men en lang buss vei hver dag er ikke så forfriskenede. Siden vi er i koppervik i dag, så er det mye kortere vei hjem til haugesund enn det hadde vert om me va på skolen på åkra, så jeg skal ikke klage.

Jeg knipset noen bilder i pausen, ikke så mye men det er noe. Så følte jeg meg så heldig som fikk en skolebolle av en venn fra den andre mediaklassen, så kjente smilet klatret seg oppover og til smilet (elsker sukker) heh.. Han heter Erlend, og har sin egen ''fan'' side på facebook om dere hadde lyst til å ta en titt på den (her)
- hva har dere gjort på skolen i dag?


//Kommenter her

Stars quotes

Skrevet av maieaa @ 14.01.2014. 2 kommentarer

Jeg elsker å lage bilder med meningsfulle ord på, det får meg selv til å tenke.
Dette bildet er fra i dag, ett lignende jeg la ut tidligere, men det er ikke det samme!

Tittelen er:
My love is like a star, u cant always ses me, but you know i'm always there.


Det jeg vil frem med det er at, jeg ofte føler at jeg ikke får sagt nokk hvor mye jeg elsker dem jeg er glad i, men jeg vet at de vet.
Må jo si att det er denne som har rørt meg mest av alle tekstbilder, så jeg håper dere liker bildet og teksten.
(Tittelen er fra en sang av demi lovato med navn: my love is like a star)

Og da tar jeg kvelden, tusen takk for en fantastisk dag sammen med dere søte lesere!


//Kommenter her

Bak eller foran kameraet? (modell eller fotograf)

Skrevet av maieaa @ 14.01.2014. 6 kommentarer

Tenkte jeg skulle skrive litt om hva slags tanker jeg har om å være både fotograf og modell. Og det løgne med det er att jeg ikke klarer å velge hvor jeg liker meg best. Fordelen med å være fotografen, er at man selv får bestemme hvordan modellen skal stå og hvor. Jeg kan selv bestemme hvordan stil og tema det skal være, og etterpå redigere meg fritt i photoshop. Det jeg ser på som negativt med å være fotograf, er at om man har en dårlig modell, blir ikke bildene som de skal og det er vanskeligt å få noe bra til.

Har dere noen gang ønsket at vi kunne sende bilder av hvordan bildet du skal ta skal være til andre? 
Det jeg prøver å si er, jeg skulle ønske jeg kunne dele tankene med de jeg tar bilde av, om hvordan jeg vil ha det. Da er det så mye lettere for begge å skjønne hvordan det skal bli. Det hender ofte at vi ikke forstår hverandre, ellår det skjer missforståelser.
Jeg øver meg både forran og bak kameraet, og da lerer jeg meg både kamera innstillingene og bevegelser/poser. Litt løye hehe..
Med dette lerer du også fortere og forstår mer hvordan ting fungerer. (Av min erfaring)

''IKKE BARE VÆR FOTOGRAFEN, VÆR OGSÅ MODELLEN'' (Fulle fart bilde, det øverste bildet er egentlig tatt inne, men jeg klippet meg selv ut og limte meg inn til en av snø bildene mine)

//Kommenter her

Today outfit

Skrevet av maieaa @ 14.01.2014. 7 kommentarer

Jeg har ikke hatt nokk tid til å ta skikkelige bilder, for sola forsvant når jeg kom hjem slik at jeg ikke hadde det riktige lyset lenger.
Her har jeg tatt bilde deler av antrekket så dere kan mimres på hvordan det kan se ut.


- hva tenker dere?
 

//Kommenter her

beautiful snow day

Skrevet av maieaa @ 14.01.2014. 4 kommentarer

WOW! for et fint vær det har vert i dag! det må være den beste følelsen på lenge å se den fine blå himelen og sola, og i tilleg til den fine hvite snøen. Hva dere syns vet ikke jeg, men som vestlending og bor i den grå haugesund var det virkelig en helt fantastosk følelse. På veien hjem fra skolen, knipset jeg noen bilder mens jeg ventet på bussen.

- Er det snø der dere bor?

//Kommenter her

maieaa

Hei, mitt navn er Marita og er en 17 år gammel jente fra Haugesund. Jeg går mitt andre år på medier og kommunikasjon og er intressert i foto. Jeg finner også interesse for mote og sminke. (Bildene på bloggen er copyrights)

KategorierBlogg video'er av meg / Dags oppsummering / Inspiration / Lukkertid / Outfit / Photoshot / quotes bilder / Tanker og meninger / Tutorials / Vinter / Whishlist's /

AkrivSeptember 2014 / Mai 2014 / April 2014 / Januar 2014 /

GRATISDESIGN AVhits