Kantine jobbing

Skrevet av maieaa @ 17.09.2014. 0 kommentarer

Akkurat nå sitter jeg i kantinen og jobber med jornalist oppgaven min... Hele 2mk trinnet fikk ikke klasserom i dag pga, vi egentlig skulle hatt gym. Da måtte vi jobbe i kantinen for noen andre allerede er i klasserommet vårt..

Det er ikke akkurat så kjekt, me tanke på att det bråker ekstra mye og er en del folk som kommer og går i frimenuttene.
Med i att jeg små stresset litt, tenkte jeg att jeg skulle kjøpe meg ett deiligt rundstykke å knaske på, men jeg kan ikke akkurat si att det var spiselig nokk (KNALL HARDT)
Haha, ja men nokk klager fra meg da...

I dag har jeg tenkt å jobbe knallhardt hjemme å få gjort alle oppgaver før jeg kan begynne på hoved prosjektet. Jeg liker ikke sitte å jobbe på småoppgaver osv... det er så stressende og kjedeligt egentlig...

Hadde ikke kameraet på skolen, så det ble ett mobilbilde.. jaja :) me snakkes

asj, ekkelt rundstykke X(

 

//Kommenter her

Hva er det neste?

Skrevet av maieaa @ 13.09.2014. 2 kommentarer

Ikke bli sjokkert, men jeg ligger forstatt i pysj.. det er veldig typisk til å være meg.
Men hallo det er helg, jeg har vel lov? :) uansett.. så kommer snart en ny video, nemlig en hårvideo. Siden jeg allerede var så godt i gang med sminkevideo tenkte eg det ville vert kjekt å lag en ''del 2'' video.
- Jeg legger den ut etter dette innelgget.

Så er det et spørsmål til dere. Har dere noe forslag til hva jeg kan blogge/videoblogge om :)? Dere få lov til å gi forslag.
//Kommenter her

God morgen sweet people

Skrevet av maieaa @ 13.09.2014. 0 kommentarer

Hei alle sammen

I natt satt jeg oppe nesten til kl 5, for å redigere ferdig videoen... det tar så lang tid å exsponere den blææ..
Men nå er den altså ferdig og lagt ut på youtube. Jeg legger den ut etter dette innelgge ;)

Men så langt er jeg ikke kommmet, jeg sitter forstatt i pysj og trøtte øyne forran frokostbordet. slask.. neida.
I dag har jeg ikke noen kjempe store planer, men noen av dem er å være med venner og kansje ut å kjøre bil (siden noen venner har fått lappen).
Vell når jeg tenker meg om så skal jeg kansje ta turen til markedet og finne noe som kan oppgradere litt av klesskapet mitt, vi ser.//Kommenter her

Oppgradering

Skrevet av maieaa @ 12.09.2014. 6 kommentarer

Hallo, og hei igjen :D

Er jeg flink til å blogge ofte? haha nei.. men jeg har jo denne bloggen for en grunn :) Jeg tar meg bare god tid og blogger om det jeg selv vil og føler for, det føles så mye bedre.
Mye er forandret det må jeg si, og ikke minst så har jo skolene begynt igjen.

Jeg vet ikke om dere husker innlegget mitt ''Å gå på skole langt vekke fra hjemme og venner'' , men når det gjelder det så kom jeg inn på den skolen jeg alltid har hatt lyst til å gå på. Etter ett hard-banka år med fullstendig jobbing for å nå målet mitt var altså verd det. Jeg har det kjempe bra på skolen og trives nesten opptil 50% bedre enn i fjord. Det er en så utrolig herlig følelse å klare noe og få det man har ønsket seg så mye til. Ellers i sommerferien har jeg bare tatt det med ro og kost meg på både båt-tur innover hardanger-fjellene, stor fest og kos i bryllupet te pappa, Miley Cyrius konsert i Oslo, familie tur te byen Bremen i Tyskland, og camp-leir i oslo på asker. +++

Akkurat nå har jeg ikke så mye mer jeg vil si, men jeg kan si att jeg har 2 videoer som jeg holder på å redigere.
De filmene innehloder 1 sminke video og 1 hår video, de er ferdig filmet.

Gled dere :)//Kommenter her

Travelt med MEDIA liv

Skrevet av maieaa @ 28.04.2014. 2 kommentarer

Jaha, kan vell si jeg ikke er så flink til å holde bloggen stabilt aktiv, men her er som så..

Det folk som oftes tror at de som går på media linja har en sterkere evne eller mer tid til å blogge, det er faktisk heilt FEIL!
Vi har dårlig tid, uker på uker fylt med prosjekter og sprengte fritidstimer. Vi blogger, men det er på ein skoleblogg og bruker altså all min engeri på den.
Det er ikke sånn at jeg ikke vil blogge, jeg tenker ofte på å dele ting/legge ut bilder og andre opplevelser jeg har hatt.. men jeg har også andre ting jeg må få gjort..
Meningen med denne bloggen var å oppsumere det jeg har gjort i løpet av tida, så jeg kan se tilbake til hva jeg faktisk har opplevd. Så jeg kommer til å skrive inni mellom.

Uansett, LENGE SIDEN SIST!
Jeg har masse jeg har å dele med dere.

Vi snakkes 

//Kommenter her

Tilbake og frisk!

Skrevet av maieaa @ 26.01.2014. 0 kommentarer

Hei til alle sammen. Ja jeg vet jeg ikke har blogget på en utrolig lang stund uten å gi beskjed hvorfor (dumt av meg!) Men jeg har vert dårlig og syk i noen dager..
Men nå er jeg tilbake igjen :D Planen min var å få ut spørsmålsrunde videoen 2 dager etter jeg postet innlegget, men jeg har ikke hat stemme på lenge. Jeg holder å på med innspillingen av den, hehe litt morsomt min aller første blogg video! Videoen kommer ut via youtube.

Igjen beklager jeg, neste gang skal jeg være mer klar over og si ifra hva som foregår når jeg plutselig ikke gir tegn til liv fra meg.

I de siste dagene har jeg vert med kjæresten og sett masse film. Kos kos rett og slett <3

- Hvordan har dagen deres vert?

//Kommenter her

Min rekord for lesere

Skrevet av maieaa @ 17.01.2014. 3 kommentarer

Heihei søte <3 i dag har jeg ikke vert aktiv i det hele tatt, fordi jeg ikke fikk tid til å blogge noe på skolen, pga jeg hadde en eksamens oppgave som skulle inn innen dead line. Jeg har jo mål å blogge flere innlegg til dagen for att dere skal ha mer å lese på, eller se på for den slags skyld. Tydligvis ser det ut som att uansett om jeg er uaktiv ein dag, så har det gått så knakanes bra fordet, og jeg har fått tilsammen 120 nye lesere PÅ EN DAG! jeg er helt sjokka men må o få takke dere som har hvert innom og lest.

Om en liten time skal jeg bort til aerobic senteret igjen og trene zumba med en veninne, gleder meg sånn! Jeg elsker å danse, vertfall i lag med mange andre som er der for akkurat det samme. Hehe så kjenner jeg kroppen er sliten etter 2 dager styrketrening, så jeg velger å slappe litt med dans.

Vi snakkes senere.- Hva synes dere om bloggen min til nå? 
- Skal jeg ha en spørsmål runde med video?

//Kommenter her

When you least expect it

Skrevet av maieaa @ 15.01.2014. 6 kommentarer

Akkurat nå sitter jeg på skolen og jobber med eksamensoppgaver i PTF, men vet dere hva? Vi sitter faktisk ikke bokstavlig på skolen, men i komune huset på karmøy! Er ikke det rart? hehe, neida de oppgavene vi har fått er å lage headere, flyere, bannere osv.. som skal hjelpe komunen med å vise hva de har å tilby ungdommene.
Vi skal bare gå til halv 1 i dag. Kjenner det skal bli hærligt, men en lang buss vei hver dag er ikke så forfriskenede. Siden vi er i koppervik i dag, så er det mye kortere vei hjem til haugesund enn det hadde vert om me va på skolen på åkra, så jeg skal ikke klage.

Jeg knipset noen bilder i pausen, ikke så mye men det er noe. Så følte jeg meg så heldig som fikk en skolebolle av en venn fra den andre mediaklassen, så kjente smilet klatret seg oppover og til smilet (elsker sukker) heh.. Han heter Erlend, og har sin egen ''fan'' side på facebook om dere hadde lyst til å ta en titt på den (her)
- hva har dere gjort på skolen i dag?


//Kommenter her

maieaa

Hei, mitt navn er Marita og er en 17 år gammel jente fra Haugesund. Jeg går mitt andre år på medier og kommunikasjon og er intressert i foto. Jeg finner også interesse for mote og sminke. (Bildene på bloggen er copyrights)

KategorierBlogg video'er av meg / Dags oppsummering / Inspiration / Lukkertid / Outfit / Photoshot / quotes bilder / Tanker og meninger / Tutorials / Vinter / Whishlist's /

AkrivSeptember 2014 / Mai 2014 / April 2014 / Januar 2014 /

GRATISDESIGN AVhits