2XU in love

Skrevet av maieaa @ 18.09.2014. 2 kommentarer

Hei! I dag var skoledagen kanskekort og var hjemme allerede kl 13:15. Heledagen har egentlig hvert ganske så avslappende, og har jobbet roligt med noen få oppgaver. I dag skal jeg ut å finne en festkjole (siden alle de andre er blitt for små eller ødelagt). Jeg er egentlig ganske kresen når det kommer til kjoler, for jeg liker dem best når de sitter godt på. Akkurat nå sitter jeg og skriver, og spiller musikk fra pc te tv'en, mens jeg venter på typen <3

Så kom jeg på at jeg ville skrive litt om 2XU trenings taitsen min jeg nettop har kjøpt. Den er helt utrolig deilig å ha på og sitter som støpt. Jeg vet ikke hva som gjør den så utrolig hærlig, men det må være fordi den har ett spessielt stoff som strammer og holder seg selv oppe og på. Nede på enden har den strikker eller ett strammepungdt som holder den oppe. Den ser jo bra ut i tilleg, hehe men jeg skulle ønske merkene altså ¨eksene¨på siden og mønsteret på den var i refleks. Det hadde vert mye mer praktisk når jeg hadde vert ute å jogget på kveldingene. Jeg kjøpte den når den va på tillbud til ca 699 i stedet for 1000 kr. Det er litt dyrt.


//Kommenter her

Sunn matpakke

Skrevet av maieaa @ 15.09.2014. 2 kommentarer

Hei dere ;)
Akkurat nå sitter jeg på skolen og venter på at media timen skal begynne. Disse 2 ukene fremover skal vi jobbe med Journalistikk oppgaver, vet ikke helt hva slags oppgaver vi har enda, men dere får vite det senere.

Så tilbake te innlegge, noe som jeg ikke har oppdatert dere om er at jeg har nesten endret dietten min helt! det har jeg valgt å gjort for å få mer energi og en mye bedre helse.
Vell jeg elsker jo frukt å salat osv kjempegodt så jeg ser ikke på dette som noe supervanskelig opplegg da :)
Jeg kommer til å legge ut smoothie oppskriftene jeg har, som er helt uten sukker i og 100% naturlig + det er supergodt.

Her er noen insta bilder/mobilbilder:

//Kommenter her

Hårvideo

Skrevet av maieaa @ 13.09.2014. 2 kommentarer

Da var den også ferdig :) tok meg mindre tid å redigere enn den første så jeg fikk lagt den ut mye raskere.
Sangen er av Tone dameli en av mine favoritter, og sangen heter Keep On Keeping On.

//Kommenter her

SMINKEVIDEO

Skrevet av maieaa @ 13.09.2014. 2 kommentarer

Halloo, nå er jeg ferdig med sminkevideoen min, og dette er min aller første.
Får å få bedre kvaltitet trykk på tannhjulet på det høyeste tallet.

Alt av smnike jeg brukte er på bildet nederst

 

ps. jeg har 3 sanger, ja. fordi videoen er for lang til bare en.

 

//Kommenter her

maieaa

Hei, mitt navn er Marita og er en 17 år gammel jente fra Haugesund. Jeg går mitt andre år på medier og kommunikasjon og er intressert i foto. Jeg finner også interesse for mote og sminke. (Bildene på bloggen er copyrights)

KategorierBlogg video'er av meg / Dags oppsummering / Inspiration / Lukkertid / Outfit / Photoshot / quotes bilder / Tanker og meninger / Tutorials / Vinter / Whishlist's /

AkrivSeptember 2014 / Mai 2014 / April 2014 / Januar 2014 /

GRATISDESIGN AVhits