Å gå på skole langt vekke fra hjemme og venner

Skrevet av maieaa @ 16.01.2014. 4 kommentarer

Kansje det er noen som føler med meg ellår har det lingnende? Uansett, dere som føler eller opplever det samme nå kan legge igjen en kommentar, det betyr mye for meg!

(beklager for skrive feil)
For mer enn ett halvt år siden tok jeg ett stort valg, men det gjorde vell vi alle? Det jeg snakker om er skolevalget. Mitt mål har hele tiden vert media og kommunikasjon på vardafjell (5 min fra huset mitt) der jeg kjenner mangen og har de fleste vennene mine. Jeg satte høye mål for meg selv, og alt var egentlig et stort høl når jeg hadde en stor stress periode i 10 klasse, som ødla en hel del for meg. Min plan 2 da var å forsikre meg att jeg i det hele tatt skulle få media, s jeg søkte meg opp på åkra vidergående på karmøy. Det eneste vrien med det, er att jeg måtte stå opp kl 5 hver dag, og kjøre i 3 kvarter frem og tilbake, men ellers tenkte jeg att dette skulle jeg klare.

Vist dere skjønte det, holdt ikke ressultatene fra ungdomskolen for å komme inn til vardafjell, (lå på 11 plass) og jeg måtte begynne å forberede meg på ett helt annet miljø og folk. Jeg hadde til og med aldri vert på karmøy før, ikke en gang skolen, og det var noe som beskymret meg noe til de grades. Jeg hadde ingen anelse på hvem jeg ville møte der. Det var som å begynne på blanke ark men med en ny handling. Jeg fikk masse støtte fra vennene mine i haugesund om at dette skulle jeg klare, og det gjorde jeg også og alt gikk fint etter 3-4 månder. Det var da jeg begynte å merke at noe ikke stemte.

Ting ble så mye mer vanskligere, og jeg begynte å få tilbake stresset jeg hadde i 10 klasse igjen. Ting begynte å rase sammen. Tanker gikk i surr og jeg hadde verken konsentrasjon eller lyst til å jobbe. Man har jo et liv hjemme også, men mye tid er det ikke til fritid eller venner...
Jeg bruker nesten all tiden hjemme på prosjekter og arbeid, fordi jeg har veldig dårlig konsentrasjon på skolen. Jeg lengter etter noe, noen som jeg har hatt rundt meg og hatt nær og tilstede, noen som heier på meg, presser meg, og tror at jeg får til det jeg vil. Jo nai det må nokk være mine aller beste venner som jeg nesten ikke får se den dagen i dag, det e trist.. Jeg blir veldig deprimert over det, for jeg vet det er det jeg trenger.
Seffølgelig har jeg venner på skolen også, men det føler jeg blir til en annen sak. Jeg ser mer dem på arbeids kollegaer, og i tilleg kan jeg nesten umulig være med noen av dem på fritiden slik at jeg blir skikkelig kjent med dem, som jeg kunne gjort om jeg bodde på karmøy eller i området der.

Det er nå gått øve ett halvt år, og jeg har ikke før nå spørt om hjelp, råd om hvodan jeg skal takle og be arbeide de problemene jeg ikke taklet. Det løser ikke alt som jeg ikke liker, men det letter litt på trykket. Jeg vet ikke hva dere fikk ut av dette innelgget her, men dere som har det som meg HOLD UT! Du klarer det, du er sterk, og kjemp for det du vil! Det er det jeg gjør nå, og dette er siste kjangs for meg å komme hjem igjen og inn på vardafjell sammen med de som får meg motviert! Og jeg gjør alt jeg kan. Så får vi se hvordan det ender. For det vigtiskte er at jeg fikk den linja jeg har drømt om så lenge, men det fæle er jeg ikke får vist 100% av meg selv og hva jeg kan pga av at jeg går på skole langt vekke hjemme fra, det har faktisk mye å si!

Bildet er fra en av bussturene hjemmover fra skolen


- Fikk dere skoleplassen dere drømte om?

Skrevet av: Frida Catrin Karlsson @ 16.01.2014 kl.13:35
jeg kom inn der jeg ville jaa!
Skrevet av: Marita Furdal Andersen @ 16.01.2014 kl.13:41
Frida Catrin Karlsson: heldig!
Skrevet av: Malinsola @ 16.01.2014 kl.22:58
Maarita! suns detta va sterkt å lesa! you are so strong!! i proud of yaa! me ska komma oss te vardafjell te neste år å du må holda ut detta halvåret, me ska gjørra det kjekkast mulig ♥
Skrevet av: Marita Furdal Andersen @ 16.01.2014 kl.23:05
Malinsola: <3

Skriv en kommentarmaieaa

Mitt navn er Marita og jeg er ei 17 år gammel jente fra Haugesund. Takk for at du stakk innom bloggen min.

KategorierBlogg video'er av meg / Dags oppsummering / Inspiration / Lukkertid / Outfit / Photoshot / quotes bilder / Tanker og meninger / Tutorials / Vinter / Whishlist's /

AkrivSeptember 2014 / Mai 2014 / April 2014 / Januar 2014 /

GRATISDESIGN AVhits