Jeg spiser mye til å være ''jente''

Skrevet av maieaa @ 15.01.2014. 2 kommentarer

FANPAGEN min på facebook kan du finne her (--xxx--)


Dette er noe jeg undrer på... Mat er noe jenter er veldig opptatt over men alle er forskjellige!

Jeg har selv oppvokst med att mat er viktigt og det er bedre å spise mer enn for lite, så jeg har ikke sett på mat som en stor greie der vi ''jenter'' skal spise lite og og være fisefine. NEI. Jeg er ikke sånn. Jeg spiser hva jeg vil og legger heller ikke skyld-følelse på meg selv for hvor mye jeg spiser og hva, men vet dere hva forskjellen er?
Jeg spiser ofte og lite, gode matvarer og friske frukter. Nå skal jeg ikke si jeg er en total sunnhet der jeg bare spiser gullerøtter, men jeg tar alt med ett smil og er heller OBS for nei mat som chips, kjøpt pomfites, kaker, energidrikker og mye pizza.

Tilbake til poenge, jeg tenker ingen negative tanker om meg selv som: er jeg for tykk/tynn, spiser jeg for mye osv.. jeg vil rett og slett ikke utsette meg for en stressende tankegang og hele tiden passe på å spise lite, (Jeg snakker ikke om folk med problemer som spiseforstyrrelser).

DET ER BEDRE Å TRENE OG SPISE MYE, enn å trene og spise lite. Alt går en helt annen vei enn det du ville ved å spise lite og trene, motsetning til å spise bra, mye og trene. KROPPEN trenger mat og næring, rett og slett fett for å bygge seg opp og gjøre deg til et sterkt menneske. For at du skal klare å tenke klart og fungere. Er ikke dette logisk? 

- Dette er min mening om det.


Nå er det snart tid for sove tid, og her er kvelsen jeg hadde i dag.- Hva mener dere?

Skrevet av: Camilla Larsen - 17 år og planlagt gravid @ 15.01.2014 kl.22:34
Jeg er helt enig! Sålenge man tenker over hva man spiser er det bedre å spise litt mye og trene! :)
Skrevet av: Marita Furdal Andersen @ 15.01.2014 kl.23:00
Camilla Larsen: ja (Y)

Skriv en kommentarmaieaa

Mitt navn er Marita og jeg er ei 17 år gammel jente fra Haugesund. Takk for at du stakk innom bloggen min.

KategorierBlogg video'er av meg / Dags oppsummering / Inspiration / Lukkertid / Outfit / Photoshot / quotes bilder / Tanker og meninger / Tutorials / Vinter / Whishlist's /

AkrivSeptember 2014 / Mai 2014 / April 2014 / Januar 2014 /

GRATISDESIGN AVhits