Bak eller foran kameraet? (modell eller fotograf)

Skrevet av maieaa @ 14.01.2014. 6 kommentarer

Tenkte jeg skulle skrive litt om hva slags tanker jeg har om å være både fotograf og modell. Og det løgne med det er att jeg ikke klarer å velge hvor jeg liker meg best. Fordelen med å være fotografen, er at man selv får bestemme hvordan modellen skal stå og hvor. Jeg kan selv bestemme hvordan stil og tema det skal være, og etterpå redigere meg fritt i photoshop. Det jeg ser på som negativt med å være fotograf, er at om man har en dårlig modell, blir ikke bildene som de skal og det er vanskeligt å få noe bra til.

Har dere noen gang ønsket at vi kunne sende bilder av hvordan bildet du skal ta skal være til andre? 
Det jeg prøver å si er, jeg skulle ønske jeg kunne dele tankene med de jeg tar bilde av, om hvordan jeg vil ha det. Da er det så mye lettere for begge å skjønne hvordan det skal bli. Det hender ofte at vi ikke forstår hverandre, ellår det skjer missforståelser.
Jeg øver meg både forran og bak kameraet, og da lerer jeg meg både kamera innstillingene og bevegelser/poser. Litt løye hehe..
Med dette lerer du også fortere og forstår mer hvordan ting fungerer. (Av min erfaring)

''IKKE BARE VÆR FOTOGRAFEN, VÆR OGSÅ MODELLEN'' (Fulle fart bilde, det øverste bildet er egentlig tatt inne, men jeg klippet meg selv ut og limte meg inn til en av snø bildene mine)

Skrevet av: RebeccaGrading @ 14.01.2014 kl.22:26
Smart tanke! Det er veldig gøy å være begge deler, men varierer jo litt :)
Skrevet av: Marita Furdal Andersen @ 14.01.2014 kl.22:28
RebeccaGrading: Ja det er helt sant :) føler jeg er litt utilpas når andre fotograferer av meg og skal redigere i tilleg, har liksom ikke den kontrollen lengre.
Skrevet av: Anja @ 14.01.2014 kl.22:35
Jeg klarer heller ikke velge hvor jeg liker meg best haha :) synest det egentligt er greit å gjøre begge tingene samtidigt!
Skrevet av: Marita Furdal Andersen @ 14.01.2014 kl.22:40
Anja: ja sant! hehe
Skrevet av: Frida Catrin Karlsson @ 14.01.2014 kl.23:19
pene duu!
Skrevet av: Marita Furdal Andersen @ 14.01.2014 kl.23:50
Frida Catrin Karlsson: tusen takk søte deg! <3

Skriv en kommentarmaieaa

Mitt navn er Marita og jeg er ei 17 år gammel jente fra Haugesund. Takk for at du stakk innom bloggen min.

KategorierBlogg video'er av meg / Dags oppsummering / Inspiration / Lukkertid / Outfit / Photoshot / quotes bilder / Tanker og meninger / Tutorials / Vinter / Whishlist's /

AkrivSeptember 2014 / Mai 2014 / April 2014 / Januar 2014 /

GRATISDESIGN AVhits